Липецька територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Оголошення

Про вимоги чинного законодавства щодо технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання

  Про вимоги чинного законодавства щодо технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання та газового обладнання багатоквартирних житлових будинків та індивідуальних домоволодінь Пунктом 3 статті 19 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» (в редакції, що діє з 01.05.2021) визначено, що для забезпечення безпеки газопостачання та готовності внутрішньобудинкових систем газопостачання дво- або багатоквартирного будинку до надання послуг з розподілу та постачання природного газу співвласники такого будинку або за їхнім рішенням - управитель багатоквартирного будинку, об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, інша уповноважена співвласниками особа мають укласти договір на технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирного будинку з оператором газорозподільної системи або іншим суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.

13:38:37 15.11.2021

Увага! Важлива інформація!!!

У зв’язку із збільшенням чисельності звернень громадян, які надходять до обласної державної адміністрації, в частині некоректних нарахувань оплати за послугу з постачання природного газу, яка не відповідає фактичним показанням лічильників газу, Департамент житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу обласної державної адміністрації інформує.

13:33:03 15.11.2021

Вакцинація від COVID-19

Вакцинація – це єдиний ефективний спосіб подолання пандемії COVID-19. 

22:21:27 26.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь