Липецька територіальна громада

Харківська область, Харківський район

Оцінка та удосконалення комунікацій між владою та громадськістю під час пандемії COVID-19

Дата: 04.11.2021 11:18
Кількість переглядів: 464

Фото без опису

Громадська організація "Інститут Громадської Експертизи" проводить опитування членів консультативно-дорадчих органів утворених при органах місцевого самоврядування. Мета опитування: визначення ключових проблем  діяльності КДО в умовах пандемії COVID-19 та вироблення рекомендацій і шляхів удосконалення й підвищення ефективності їх роботи.

Опитування триватиме лише 10 днів з 01.11.2021 по 11.11.2021 р., доступ до анкети за адресою: https://forms.gle/Qz4U5PqWrkJZTsc36  

Усі респонденти, які заповнять анкету отримають пропозицію увійти до закритої спільноти громадських експертів – членів консультативно-дорадчих органів. Участь у цій спільноті дозволяє її учасникам оперативно отримувати інформацію про гранти, кращі практики, зразки та форми документів, новели вітчизняного законодавства, заходи в межах цільової регіональної програми розвитку громадянського суспільства, аналітичні матеріали, відеозаписи тренінгів та соціологічних досліджень, запрошення на тренінги, круглі столи і конференції. Також учасники спільноти мають можливість отримувати консультації юристів, аудиторів, громадських експертів та інших фахівців.

Контакти для отримання додаткової інформації: 066-77-66-456, Літвінов Олексій Володимирович, генеральний директор ГО «Інститут Громадської Експертизи».

Напишіть на office@ngoige.org і з Вами обов’язково  зв’яжуться.

Опитування проводиться в межах реалізації проєкту «Оцінка та удосконалення комунікацій між владою та громадськістю під час пандемії COVID-19», який виконується в рамках проєкту «Громадськість за демократизацію» за сприяння Європейського Союзу що реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь