Липецька територіальна громада

Харківська область, Харківський район

Для учнів Липецької громади придбали новий шкільний автобус

Дата: 15.11.2021 17:20
Кількість переглядів: 996

Фото без опису    

Чергова приємна новина надійшла для учнів та вчителів Липецької територіальної громади. За Програмою оптимізації мережі закладів освіти Липецької сільської ради, з метою забезпечення комфортного підвозу дітей, в рамках програми “Освітня субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам” Харківської ОДА” було придбано новий шкільний автобус вартістю 1 млн. 950 тисяч гривень. Рішенням Липецької сільської ради IX сесії VIII скликання від 03 червня 2021 року були виділені кошти з місцевого бюджету на співфінансування за даною програмою у сумі - 292 тисячі 500 гривень, що становить 15% від загальної вартості транспортного засобу.


Новий шкільний автобус розрахований на 31 посадочне місце. Учні 5-9 класів села Борисівка комфортабельно доїдуть до навчальних закладів, які знаходяться на території села Глибоке та села Липці для отримання знань та повернуться додому у супроводі вихователя.

 

Виконавчий апарат Липецької сільської ради висловлює щиру подяку Харківській обласній державній  адміністрації та Харківській обласній раді за сприяння у вирішенні даного питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь