Липецька територіальна громада

Харківська область, Харківський район

Привітання працівників ППБ “Липці” КНП ХОР “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” з нагоди 35 - річчя заснування пункту постійного базування “Липці”

Дата: 01.12.2021 10:05
Кількість переглядів: 1123

Фото без опису

Сьогодні пункт постійного базування “Липці” відзначає своє 35 - річчя.

 

Наш пункт постійного базування “Липці” КНП ХОР “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” розпочав свою роботу у 1986 році з виклику мешканців с. Веселе Харківського району. Та сьогодні ми не уявляємо життєдіяльність нашої громади без допомоги цієї надважливої служби.

 

Саме працівники екстреної медичної допомоги першими беруть на себе відповідальність за здоров’я та життя людей, в будь-який час готові прийти на допомогу хворим і травмованим та надати кваліфіковану допомогу.

Зараз медичним працівникам доводиться працювати в умовах пандемії та бути на передовій боротьби з COVID-19, працювати у небезпеці, щоб рятувати життя інших. Щодня працівники екстреної медичної допомоги роблять все можливе аби зберегти не лише здоров’я, а й шанс на повноцінне життя кожного з пацієнтів. Адже найдорожчий скарб людини – здоров’я та життя.

Шановний колектив пункту постійного базування “Липці” КНП ХОР “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”, спасибі вам, за вашу благородну і потрібну роботу!

Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь