Липецька територіальна громада

Харківська область, Харківський район

Харківська районна філія Харківського обласного центру зайнятості інформує

Дата: 24.12.2021 13:17
Кількість переглядів: 389

ШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ!

Звертаємо Вашу увагу!


 

На підставі ст. 14 Закону України «Про зайнятість населення» від 05 липня 2012 року № 5067-VI та Порядку надання роботодавцями територіальним органам Державної служби зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштування, затвердженого наказом Міністерства соціальної політики України № 271 від 16.05.2013 року, роботодавці - підприємства, установи організації з чисельністю штатних працівників від 8 осіб надають до Державної служби зайнятості інформацію за 2021 рік. Виключення становлять фізичні особи – підприємці, на яких дані вимоги не поширюються.

Термін подачі – до 1 лютого 2022 року.

  • 5% середньооблікової чисельності штатних працівників за попередній календарний рік – для роботодавців із чисельністю штатних працівників понад 20 осіб;

  • не менше однієї особи у середньообліковій чисельності штатних працівників – роботодавцям із чисельністю штатних працівників від 8 до 20 осіб для працевлаштування осіб, яким до настання права на пенсію за віком відповідно до ст. 26 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» залишилося 10 і менше років.


 

За додатковою інформацією звертатись до Харківської районної філії Харківського обласного центру зайнятості за адресою: м. Харків, вул. Святодухівська, 5.

Телефон для довідок (057) 732-44-64.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь