Липецька територіальна громада

Харківська область, Харківський район

Оголошення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті містобудівної документації

Дата: 27.01.2022 15:18
Кількість переглядів: 281

ОГОЛОШЕННЯ

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті містобудівної документації «Детальний план території для будівництва магазину продовольчих та непродовольчих товарів з господарськими будівлями та спорудами по вул. Пушкінській,63 в с. Липці Харківського району Харківської області.

 

Відповідно до ст. 19, ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 р. № 555, Липецька сільська рада повідомляє, що 03 березня 2022 року о 10.00 годв  приміщенні Липецької сільської ради по вулиці Покровській,5 громадські слухання по обговоренню проекту містобудівної документації:

Проєкт «Детальний план території для будівництва магазину продовольчих та непродовольчих товарів з господарськими будівлями та спорудами по вул. Пушкінській,63 в с. Липці Харківського району Харківської області», розроблений ПП «Харківський регіональний інженерно-консультаційний центр»

Підставою для розроблення проєкту є рішення Липецької сільської ради Х сесії VIII скликання 1 пленарне засідання від 15 червня 2021року «Про розроблення детального плану території по вул. Пушкінській,63 в межах с. Липці Липецької сільської ради Харківського району Харківської області»

 

Замовник: Липецька сільська рада

 

Фінансування робіт з розроблення містобудівної документації здійснити за кошти ФО Смірнов Р.М.».

 

Детальний план розробляється з метою визначення планувальної організації та розвитку частини території по вул. Пушкінській,63 в межах с. Липці для розміщення магазину продовольчих та непродовольних товарів,господарських будівель і споруд, організації місць для паркування автотранспорту, а також визначення містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки, що проектується (врахування санітарно-захисних зон та охорони зон інженерних мереж) (кадастровий номер – 6325182001:00:014:0152).

 

Основні техніко-економічні показники детального плану території:

Площа забудови – 821,5 м2.,

Площа озеленення –518,0 м2.,

Площа проїздів, мощення, -1840,5 м2.

 

Детально ознайомитися з проєктом «Детальний план території для будівництва магазину продовольчих та непродовольчих товарів з господарськими будівлями та спорудами по вул. Пушкінській,63 в с. Липці Харківського району Харківської області» можно  на паперових носіях в приміщенні Липецької сільської ради за адресою: с. Липці,вул. Покровська,5 ,  тел. (057)747-12-31 (понеділок – п'ятниця з 08.30 до 16.00).

Пропозиції до зазначеного вище проєкту подаються на ім’я сільського голови у письмовій формі з 28.01.2022 по 28.02.2022 року  за  адресою: 62414,  с. Липці, вул. Покровська,5 Харківського району Харківської області.

Пропозиції до проекту вказаної містобудівної документації подаються відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

 


 


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь