Липецька територіальна громада

Харківська область, Харківський район

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2022 15:21
Кількість переглядів: 6032

15 лютого – це день пам'яті про сумнозвісні події війни в Афганістані, вшанування усіх воїнів – інтернаціоналістів, кому довелося виконувати військовий обов’язок на території інших країн.

Доброю традицією у Липецькій сільській раді стала організація зустрічей з воїнами – афганцями, мешканцями нашої громади. Але в зв'язку з карантинними обмеженнями цьогоріч зустріч не відбулася.

У цей день голова Липецької сільської ради Слабченко Олексій Миколайович, голова громадської організації ветеранів війни Афганістану та воїнів інтернаціоналістів - Дубовий Юрій Павлович, працівники сільської ради, депутати відвідали у селі Липці могилу загиблого в Афганістані Чепенка Сергія Вікторовича. Із короткою промовою виступи Липецький сільський голова. Присутні вшанували пам'ять загиблого хвилиною мовчання та поклали квіти.
Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Відвідали Лук’янцівський ліцей на базі якого встановлені пам'ятні знаки загиблих воїнів-інтернаціоналістів. У ліцеї була проведена лінійка пам’яті приурочена до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Під час лінійки діти вшанували та відзначили героїчні подвиги, приклади вірності, що продемонстрували наші земляки, яким довелося нести нелегку військову службу в Афганістані.

Фото без опису

На завершення учасники вшанували хвилиною мовчання полеглих бійців. Квіти пам’яті та скорботи поклали до пам'ятних знаків загиблих бійців: Довгара Олександра Анатолійовича та Пошивайла Ігоря Костянтиновича.Фото без опису

Ми пам'ятаємо і завжди пам'ятатиме про кожного нашого загиблого співвітчизника.

 

Фото без описуФото без опису

Дякуємо всім ветеранам-інтернаціоналістам за їх вірне служіння Батьківщині і готовність до її захисту та вміння перемагати, за піклування за родинами загиблих побратимів і патріотичне виховання молодого покоління.

 Від усього серця бажаємо вам і вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра, а також щоб наші діти ніколи не брали участі в бойових діях!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь