Липецька територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Підписано Меморандум про співпрацю з Нижньодуванською військовою адміністрацією

Дата: 26.06.2024 11:58
Кількість переглядів: 93

Фото без описуФото без опису

У цьому світі кожна зустріч і випадкове знайомство служить певній меті. Так і знайомство Липецької сільської військової адміністрації Харківського району Харківської області та Нижньодуванської селищної військової адміністрації  Сватівського району Луганської області відбулось не випадково.

  Нижньодуванська громада, так само як і наша, страждає від російського терору та зазнає масових руйнувань. Нажаль, на сьогоднішній день, їх територія  тимчасово окупована, проте усі працівники виконують свої функції та покладені на них повноваження за місцем фактичного перебування, на території,  підконтрольній Україні. Не зважаючи на події, які відбуваються на нашій території, керівництво обох громад веде активну роботу, спрямовану на реконструкцію та відновлення громад.

З метою співробітництва між громадами Липецькою сільською військовою адміністрацією, в особі Олексія Слабченка, та Нижньодуванською селищною військовою адміністрацією, в особі Сергія Корощенка, підписано Меморандум про співпрацю, який передбачає:

- реалізацію спільних проєктів та програм з питань, які відповідають їх інтересам,

- покращення рівня забезпечення нагальних потреб мешканців відповідних громад,

- об’єднання зусиль, спрямованих на забезпечення ефективного відновлення громад,

- всебічне співробітництво військових адміністрацій, зокрема в частині задоволення потреб мешканців Нижньодуванської селищної територіальної громади та Липецької сільської територіальної громади в отриманні гуманітарної допомоги,

- аналіз потреб, прийом та накопичення, сортування та логістичний супровід гуманітарних вантажів, що надходять від вітчизняних та іноземних донорів.

Продовжуємо налагоджувати контакти, співпрацювати по різним напрямкам задля задоволення нагальних потреб наших земляків.

Дякуємо партнерам та крокуємо разом до Перемоги!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь