Липецька територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Дата: від до Скинути

Які штрафи за не застосування РРО

Які штрафи за не застосування РРО

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що за порушення вимог Закону про застосування РРО, до суб’єктів господарювання, які зобов'язані проводити розрахунки через касові апарати, за незастосування РРО чи ПРРО, або застосування із порушенням встановлених вимог у 2021 році застосовуються наступні фінансові санкції у таких розмірах:

11:14 12.11.2021

Про застосування РРО з 1 січня 2022 року

Про застосування РРО з 1 січня 2022 року

Головне управління ДПС у Харківській області інформує платників єдиного податку другої – четвертої груп (фізичних осіб-підприємців), що з 01 січня 2022 року значно розширюється коло суб’єктів господарювання (фізичних осіб-підприємців), які мають застосовуватись реєстратори розрахункових операцій (РРО) та/або програмні реєстратори розрахункових операцій (ПРРО).

11:10 12.11.2021

Податкова знижка з переобладнання транспортного засобу: алгоритм нарахування

Податкова знижка з переобладнання транспортного засобу: алгоритм нарахування

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що громадяни мають право включити до податкової знижки у зменшення оподатковуваного доходу платника ПДФО за наслідками звітного податкового року, визначеного з урахуванням положень п п. 164.6 ст. 164 Податкового кодексу України (далі – ПКУ), фактично здійснені ними протягом звітного податкового року витрати у вигляді суми коштів, сплачених платником ПДФО у зв’язку із переобладнанням транспортного засобу, що належить платникові ПДФО, з використанням у вигляді палива моторного сумішевого, біоетанолу, біодизелю, стиснутого або скрапленого газу, інших видів біопалива (п.п. 166.3.7 п. 166.3 ст. 166 ПКУ).

11:00 12.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь