Липецька територіальна громада

Харківська область, Харківський район

Дата: від до Скинути
12 Листопада, 2021 р., 11:14
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що за порушення вимог Закону про застосування РРО, до суб’єктів господарювання, які зобов'язані проводити розрахунки через касові апарати, за незастосування РРО чи ПРРО, або застосування із порушенням встановлених вимог у 2021 році застосовуються наступні фінансові санкції у таких розмірах:
12 Листопада, 2021 р., 11:10
Головне управління ДПС у Харківській області інформує платників єдиного податку другої – четвертої груп (фізичних осіб-підприємців), що з 01 січня 2022 року значно розширюється коло суб’єктів господарювання (фізичних осіб-підприємців), які мають застосовуватись реєстратори розрахункових операцій (РРО) та/або програмні реєстратори розрахункових операцій (ПРРО).
12 Листопада, 2021 р., 11:00
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що громадяни мають право включити до податкової знижки у зменшення оподатковуваного доходу платника ПДФО за наслідками звітного податкового року, визначеного з урахуванням положень п п. 164.6 ст. 164 Податкового кодексу України (далі – ПКУ), фактично здійснені ними протягом звітного податкового року витрати у вигляді суми коштів, сплачених платником ПДФО у зв’язку із переобладнанням транспортного засобу, що належить платникові ПДФО, з використанням у вигляді палива моторного сумішевого, біоетанолу, біодизелю, стиснутого або скрапленого газу, інших видів біопалива (п.п. 166.3.7 п. 166.3 ст. 166 ПКУ).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь